Werken bij JoU

Werken bij JoU

JoU besteedt veel aandacht aan kennisdeling, waarden en identiteit. Wat verwachten we van elkaar? Hoe gaan we met elkaar om? Hoe kunnen we samen de kwaliteit van het jongerenwerk verbeteren? JoU vindt dat wat we willen voor jongeren en de manier waarop we dat willen bereiken, ook de basis moet zijn van de manier van werken binnen de eigen organisatie. Belangrijke termen daarin zijn: gebruikmaken van elkaars talenten, verantwoordelijkheid nemen, kansen zien en benutten, open communiceren. We doen het samen.

JoU biedt een salaris conform de cao welzijn en maatschappelijke dienstverlening, secundaire arbeidsvoorwaarden en interne regelingen voor bijvoorbeeld mobiele telefonie, reiskosten werk-werkverkeer en bijzondere vormen van verlof.

Heb je belangstelling voor een baan bij JoU? 

Als JoU een vacature heeft, dan vermelden we dat op hier op deze website. Natuurlijk kun je ook altijd een open sollicitatie sturen. Stuur dan een brief met de CV naar info@jou-utrecht.nl.

Stagelopen bij JoU 

JoU krijgt meer verzoeken van stagiairs dan er stageplekken zijn. We kunnen dus niet garanderen dat we een stageplek voor je hebben. Wil je graag stagelopen bij JoU, stuur dan een sollicitatiebrief en cv naar stagelopen@jou-utrecht.nl.

Vrijwilligerswerk bij JoU 

JoU werkt graag samen, ook met jongeren en volwassenen die zich vrijwillig willen inzetten. Wil je iets betekenen voor jongeren in de stad, stuur dan een mail met wat je zou willen naar info@jou-utrecht.nl.